On the Issue of Multiple Parameters


ΠΕΡΙ ΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ
.
Έχοντας ως γνώμονα το τι θα πει Ζωή μπορεί ο καθένας μας να χαράξει την δική του Στρατηγική για να δει τα πράγματα με την δυνητική μορφή της αλληλουχίας της σκέψης μας! Οι πολλοί παράμετροι είναι εκείνοι που κάνουν την Ζωή να φαίνεται ένα άπιαστο όνειρο. Μέσα μας είναι εκείνη η Δύναμη που κάνει την Ζωή να ονειρεύεται την ίδια της την ύπαρξη! Αυτό είναι πολύ κατανοητό, όταν μπορέσουμε να κατανοήσουμε πόσο πολύ συνδεδεμένοι είμαστε με την ίδια την Ζωή! Μας γεμίζει με σιγουριά το γεγονός ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ένα μεγάλο δυνητικό εξελικτικό επίγειο κατόρθωμα που θέλει να μείνει στην δίνη της Ζωής για πάρα μα πάρα πολλά “έτη φωτός”!
Αυτό δεν αναιρεί καθόλου την υπόθεση ότι όλα τα αστέρια σβήνουν κάποια στιγμή στο Σύμπαν αφήνοντας πίσω μια ανάμνηση ότι όλα πεθαίνουν Και αναγεννιούνται από την Δίνη της ίδιας την ζωτικής ενέργειας που κατοικεί σε λεπτότερα στρώματα του αέρα που αναπνέουμε! Πως αλλιώς θα μπορούσε να εξηγηθεί ότι όλοι οι άνθρωποι είναι βαθιά συνδεδεμένοι με την Ζωή; Αυτή η Ζωτική Ενέργεια που μας διαπερνάει είναι και εκείνη η Ενέργεια που μας θέλει να Εξελισσόμαστε αφήνοντας πάντα κάτι ποιοτικότερο απ’ ότι βρήκαμε στο σύνολο των ανθρώπινων Δυνατοτήτων που έρχονται κατά κύματα στην Ζωή!
Έτσι θα μπορούσαμε να δούμε την Εξέλιξη της Ανθρωπότητας στο διηνεκές, σαν μια συνέπεια πολλών παραμέτρων που θέλει η εξίσωση να έχει πάντα μα πάντα θετική πορεία προς το άπειρο! Αυτό θα μπορούσαν οι μαθηματικοί εγκέφαλοι να το διαπιστώνουν συνεχώς αν είχαν στην διάθεσή τους όλα εκείνα τα στοιχεία που λένε ότι κάποιοι Άνθρωποι είναι εκείνοι που τραβάνε μαζί τους πολλούς άλλους δείχνοντάς τους ότι καλύτερο έχει υψομετρηθεί από την Ανθρώπινη Διάνοια!
Αυτό που μας συγκλονίζει είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι συνοδοιπόροι και μας βοηθάνε πολλές φορές να δούμε πιο καλά την πραγματικότητα που δεν είναι άλλη απ’ αυτήν λέει ότι πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στην Ζωή αλλά και στις Δυνατότητες του Εαυτού μας! Έχοντας το πρώτο βλέπουμε την απλότητα που θα έπρεπε να έχουμε σ’ όλες εκείνες τις ενέργειες που δίνουμε για να χαρούμε την Ζωή μας! Ακόμα κι όταν τα πράγματα είναι πολύ “σκούρα” έχουμε την Δύναμη να κάνουμε απλή την Ζωή μας, γνωρίζοντας έτσι πολύ καλύτερα την ουσία της και βάζοντας λιγότερες παραμέτρους που να δίνουν ένα σαφές θετικό αποτέλεσμα, μπορούμε να εξισορροπήσουμε εκείνες τις ενέργειες που μας κάνουν να διασπόμαστε από την συγκέντρωση που είναι απαραίτητη ώστε να είμαστε πάντα συνδεδεμένοι με την πηγή της ενέργειάς μας! Απλότητα εδώ σημαίνει περισσότερη δύναμη για Ζωή!
Οι παράμετροι είναι συνήθως τα πολλά “θέλω” που καταναλώνουν απίστευτα ποσά ενεργειών που πολλοί άνθρωποι δεν τα εκφράζουν κατόπιν κατάκτησης του πρώτου “θέλω”, αλλά “βομβαρδιστικά” χάνοντας έτσι τους στόχους αλλά και τα αποτελέσματα δεν έρχονται σχεδόν ποτέ θετικά για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς. Αυτό που θα ήταν σοφότερο απ’ όλα αυτά που έχουμε στο Μυαλό είναι να ακολουθήσουμε την Μαθηματική εκείνη σύναψη που μας λέει ότι το ένα μπορεί να κατακτήσει το ένα δεύτερο και να προχωράει έτσι στο άπειρο χωρίς καμιά αμφιβολία για τον Εαυτό του! Εδώ η Βία είναι μια παράμετρος που οδηγεί στην απόρριψη της εξίσωσης για το λόγο ότι δεν υπερισχύει κάτι σε κάτι άλλο αν δεν γίνει δεκτή η ενέργεια του από το σύνολο της Λογικής που διέπει την απόλυτη σύναψη του “Όλα είναι Ένα”, το οποίο έχει διασπαστεί σε μικρότερα ποσά ενέργειας και εξισώνεται κάθε φορά με Φυσικό τρόπο!
Άρα όταν πάμε κόντρα σε αυτόν τον Φυσικό Νόμο έχουμε ρήξη εκείνης της εξίσωσης που θέλει να μας εξελίξει, συνεπώς έχουμε άνοδο των μεγαλύτερων Δυνάμεων που έρχονται από ολόκληρη την Λογική για να εξισορροπήσουν το σφάλμα σε μια Νέα Αρμονική Εξίσωση! Όλα αυτά μπορούμε να τα διαπιστώσουμε μέσα μας αλλά και στην Ιστορία της Ανθρωπότητας! Μην ζητάτε κάτι άμεσο γιατί η Φυσική διεργασία έχει τους δικούς της ρυθμούς Εξέλιξης και αυτό μπορούμε να το διαπιστώσουμε σε περισσότερες από όσες μπορούμε να φανταστούμε περιπτώσεις!
Όταν έχουμε Απλότητα αυτές οι συνάψεις είναι πολύ λογικές όντας λογικές μας θέλουν στο επίκεντρο της ίδιας της Ζωής! Αυτό δεν μπορεί να έρθει σε καμιά αντιπαράθεση με την Φύση! Αν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο ποιος ο λόγος μας πάνω στη Γη;
Το νόημα μπορεί να δοθεί από τον καθένα ξεχωριστά αλλά κοιτώντας το άπειρο κάπου όλοι συναντιόμαστε.
Advertisement